DUMMA MOLN

Typiskt otrevliga moln. Vi som planerat promenera bort till Enskede Gamla Matbod och käka middag ikväll. Promenaden är cirka 35 minuter enkel väg så inte superkul om det börjar regna och åska… Hoppas verkligen att det spricker upp och blir fin kvällssol. Annars får vi väl köra hemmakväll, eller helt enkelt ta bilen! Trist bara att inte kunna sitta ute, fasen, nu längtar jag till Italien där vi är om mindre än 2 veckor! Förhoppningsvis behöver man inte tänka på att det ska bli kallt och dåligt väder så man inte kan planera utomhusaktiviteter!

Här hemma har vi precis kommit hem efter att ha varit ute och promenerat, Silas i BabyBjörnen medan Alsira och jag gick. Och nu sitter vi inne och bara häckar, gör ingenting. Ätit jordgubbar och kiwi. Efter nästan en hel kiwi började Alsira dock klia sig massa runt munnen så då fick det bli stopp. Kiwi är väl en sån där vanlig grej att det blir lite allergi kring eller minns jag det fel?

Skitsur blev hon i alla fall när hon inte fick äta upp. Men tänkte bättre ta det säkra för det osäkra!

20120613-154710.jpg

20120613-154812.jpg

Dumma regnmoln på väg in…
*Morr*

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “DUMMA MOLN”

  1. Kiwi kan vara ganska stark frukt, jag får kli i munnen av grön kiwi men äter jag gul så går det bra. Men har fattat att den är mildare, så testa den om hon gillade det så mycket.

    Puss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: