Portocolom

Gårdagens place to visit blev Port de Colom!

Lugnet självt kan jag säga, harmonin infann sig omedelbart och havslukten gav sig till känna emellanåt, och svepte mig med tillbaka till mitt älskade Västkusten. Landskapet betydligt planare än de bergsbyar vi besökt hittills och husen var mer färgglada. Det gillar jag.

Efter en kaffe vid hamnen och promenerande genom den nu stendöda, igenbommade turistdelen till en av stränderna lyckades vi hitta ett undangömt typiskt Mallorqinskt (eller hur man nu skriver!) hak! Fullsatt ute och halvt inne med en bartender som drack ikapp med snubbarna längs bardisken.

Kidsen åt korv och kycklingvingar, jag en chevrèsallad, Simme patatas bravas å lite annat smått å gott. 2 generösa vinglas senare knallade vi vidare mot bilen. Hittade ett riktigt ruckel som var till salu, drömläge precis vid vattnet. Åt satan nedgånget men efter att ha smugit oss in och kikat ringde Simon mäklaren. Inget svar dock och på ett högst drömplan än så länge. Men ändå.

Jaaa, vem vet???

Ser fram emot att åka tillbaka hit då våren väckt liten ytterligare del av byn!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: