GRYTSBERGS SÄTERI

Ny location! Kolla in det HÄR!

Nu hoppas hoppas vi att det finns lediga tider här! Verkar bara så bra! Då kan vi dessutom hyra hela alltet och ha 3-dagarsbröllop!

 

Btw, vi strök precis Cedergrenska från vår lista, kändes bara inte rätt i magen.

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

4 reaktioner till “GRYTSBERGS SÄTERI”

 1. Skulle vilja komma med ytterligare ett tips om ni kan tänka er strax utanför Stockholm, nämligen Ulvhälls Herrgård i Strängnäs där vi gifte oss 2010. Ligger bara en timma från Stockholm och vi bor precis som ni i Stockholm men ville att alla skulle stanna över natten (vilket de gjorde) och så bjöd vi på brunch dagen efter. Vi är verkligen såååå nöjda! Vi fick verkligen bestämma och påverka allt som vi ville, och kände att de verkligen var måna om att dagen skulle bli precis som vi ville. Vi fick tex ge lite input om vad vi tänkt oss för mat och fick sedan ett par förslag att välja mellan. Sedan fick vi proväta och ändra precis som vi önskade (fick till och med lägga oss i uppläggningen, perfekt för en perfektionist som jag ;)). Kolla deras hemsida och är ni intresserade kan jag dela med mig av både lite tips och bilder. När vi va där och kollade på de tomma lokalerna kunde man nästa uppleva det som lite slitet, men med allt på plats blev verkligen herrgårdsmiljön helt fantastisk!

  Gilla

 2. Grytsberg är underbart! Jag gifte mig där 2007 och min syster ska gifta sig där nästa sommar. Maila gärna om du har några frågor eller funderingar för att få ett svar från någon som gift sig där och inte bara ”rätt” svar från Lars på Gryts.

  Hälsningar
  Caroline

  Gilla

 3. Tack Sofia för tipset! Ska omedelbart kollas upp! 🙂 KRam!

  Svar Caroline: Tyvärr var det uppbokat varje lördag hela sommaren.. Inser att vi är ute i lite sista stund för att kunna ”välja och vraka”, men om vi nu eventuellt gifter oss där en onsdag i sommar så kommer jag definitivt vilja få alla tips jag kan få!

  Tack & Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: