RIDDARTORNET

Då har vi rekat Cedergrenska Tornet!

Fint helt klart, verkligen! Plus att det ligger närmare stan än Rosersberg och att det verkar kunna gå att få ner priset där en aning. Dock vet vi inte riktigt om vi vill ha en så ”skogig och ridderlig miljö”. ”Riddartema” må vara coolt men är nog inte riktigt det vi tänkt ut som tema.. Sen på ett sätt så är det också ett minus att det är så nära stan, alla kommer åka hem efter festen och det finns inte chans att ha brunch och paketöppning dagen efter vilket vi tycker verkar mysigt. Sedan rent generellt är Rosersbergs miljö helt klart svårslagen, ett stort vitt slott mitt på stora gröna ängar, finns det egentligen något mer passande när en sessa ska få sin prins?

Det leder osökt in på bröllopsbilder – hellre fjanta runt framför kameran på blomstrande ängar framför slott än i en tallskog? Hrm.. eller?

Strukit från listan är ”tornet” i alla fall inte utan vi ska dit på tisdag morgon och diskutera lite närmare. Rosersberg ska Simme ”bearbeta” lite på måndag, så då får vi se vad min bussiness man lyckas pusha fram tillslut!

20121110-154916.jpg

Grått idag, men ändå läcker utsikt från toppen av tornet!
Helt klart oslagbart att ha sin brudskål där uppe! 

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: