TÅRFRITT

20120907-090605.jpg

Idag när jag lämnade den här dagistjejen var det för första gången inga tårar! Underbart!!!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “TÅRFRITT”

  1. Puuuuhhhh, vad skönt att man kommer se likadan ut där nere! Det känns väldigt skönt att höra faktiskt, tycker att det är rätt jobbigt att man förändras så mycket i kroppen som gravid faktiskt. Och tack för tipsen om ull och fleece! Jag ska kolla lite idag tänkte jag, och jag har tänkt att ha ett lammkinn under lillan så det borde värma ganka bra också.

    Vad härligt att hon inte grät! Jag jobbar på en nyöppnad förkola i Nockebyhov och vi har blivit lite utav experter på inskolning eftersom vi håller på att fylla upp förskolan. Och alla barn gråter eller reagerar på annat sätt vid inskolning. En del märker man ingenting på förrän efter nån vecka och då brakar helvetet löst. Så din söta tjej reagerar helt normalt och friskt! Tänk om hon inte skulle gråtit eller reagerat alls? Det hade varit konstigt. Och skönt nu att hon börjar bli varm i kläderna, hon kommer ha skitskoj på förskolan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: