PASSFIX TILL SILAZIO

pass

Idag ska jag iväg och fixa ett pass till unge herr Silas. Vi drar ju till Italien om drygt två veckor så det är hög tid! Alsira ser faktiskt sjukt rolig ut på sitt pass (om man nu får lov att säga så om sitt barn – hi hi!), lite som en sur gubbe! Fast himlans himlans söt!
Får vi se hur Silas kommer se ut!

Idag är det sol och jag stör mig på att jag ska till passkontoret mitt på dagen, kl.12, så jag kan inte luncha med nån skön lirare på stan, i solen. Men pass måste vi ha så det är bara att köra, så får vi se vart jag tar vägen efter det.

20120605-095523.jpg

Lilla Alsira!
(frågan är om hon kommer genom passkontrollen på det här?!)

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “PASSFIX TILL SILAZIO”

  1. Hi hi, ja det stämmer verkligen! Faktum är att det var det första jag tänkte på när jag såg passet idag, har inte kikat på det sedan Silas kom. Men blev verkligen tydligt. De är nog dessutom i ganska exakt samma ålder. Vi åkte ju med Alsira till Frankrike när hon var nästan 3 månader och nu är ju Silas 2.5. Helt galet.

    Försökte ta en tjuvbild på passbilden på Silas idag men hann inte, men om en vecka får ni se den, ha ha, helt nyvaken och chockad stackarn!

    Kram kram!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: