LYXMIDDAG

De här skorna hittade jag idag. Vill ha. Sköna och softa läderespadrillos. När jag väl hittar sköna skor så gäller det att passa på, mina fötter är lite ”special” nämligen, har skenande fotknölar som växer åt alla håll å kanter. Men måste nog fundera lite, kanske tyckte jag de var lite dyra…

20120604-213129.jpg
Efter vad som oplanerat kom att bl en heldag på stan utan nån shopping utöver blöjor till Silas (glömde hans hemma och Alsiras är liiite för stora..) och en kaffe på NK hamnade vi med Simon på lokala pizzerian. Pizza i små bitar funkar nämligen bra med trasig mun. Alsira snaskade gott från oss och Silas sov i babyskyddet på bordet.

20120604-213744.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: