PLANTERAR

Vaaaaknaaaa!!!
Mamma vill busa och gosa med er!!!

20120515-145814.jpg

Ligger i solstol i trädgården och vaktar mina underbara kiddos. Silas somnade tillslut och jag har nu lyckats få ner både rödbeta och persiljerot bland morötterna och potatisen. Sjukt tråkigt att så frön tycker jag. De är så små, jag vill ju vara strö ut dem allihop! Men efter att ha gjort det förra året, med åtminstone rödbetorna (som jag fick runt 200 stycken av, SMÅ SOM ÄRTOR) har jag lärt av mitt misstag och denna gång hållit mig (någorlunda) till baksidans anvisningar.

Nåväl, kul ska det bli att skörda i alla fall!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: