BRITAX B-AGILE

Den fina vagnen Britax B-Agile jag testar för Allt för föräldrars webbshop

är verkligen Silas favvo! Jag har den inte bara ute utan även här inne en hel del då han sover så himla bra i den. Den väger så lite så är superlätt att dra upp för trappen och dessutom så är det så smidigt att kunna ha honom liggandes ”säkert” samtidigt som han är ”med” utan att jag behöver ha honom i min famn när jag och Alsira leker.

Det är nämligen än så länge en omöjlighet att han ligger på golvet bredvid, eller över huvud taget ligger själv på golvet när Alsira springer runt fritt (såvida jag inte vill jaga henne konstant) eftersom hon tycker att pilla på Silas är lite av det roligaste som finns just nu! Tyvärr har hon inte riktigt fått in ”klappa fint tekniken” än om jag säger så…

Silas diggar Britax utomhus

DSC07022

Britax, Jag & Silas in action

DSC07026

Vagnen är väldigt lättkörd och allmänt bekväm att styra och ha med att göra. Britax Liggdel är väldigt rymlig och känns väldigt mysig att ligga i, eller rättare sagt ser väldigt mysig ut att ligga i. Vagnen var superlätt att montera, fälla ihop och ändra mellan sitt- och liggläge. Jag som avskyr att läsa manualer och produktbeskrivningar blev därför helnöjd för här behövde man inte ens öppna dem, så lätt var det faktiskt (eller så var jag duktig he he?!)

Gulli gull!

britax

Britax B-Agile

Hur som helst,
himla bra vagn som jag verkligen rekommenderar!
Fråga mig gärna om ni undrar över något!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “BRITAX B-AGILE”

 1. Jag har en liten fundering, har kikat lite på Britaxen som resevagn eftersom vår förra blev mosad av bagagehanteringen.. Men, det är suffletten jag är lite osäker på, den går ju inte att fälla så långt, och vill man ha den längre blir det en öppen ”lucka” i mitten… det blir ju lite jobbigt om solen skiner in på barnet.
  Vore jättekul att läsa lite om vad du tycker om just sittdelen, ur ”varmare-länder-vagns-synvinkel” 😉

  Applåder annars för en jättebra blogg, och att du hinner/orkar blogga med två små pluttisar.

  Gilla

 2. Hej Louise!
  Det var längesen!

  Hmm, förstår problemet! Har faktiskt inte tänkt på det hittills! Du menar att den där ”luckan” kommer fram när du har den som sittvagn, har jag förstått rätt då?

  Jag kan definitivt skriva om den som sittvagn också! Den är ju lätt att ändra om så kan testa den med Alsira inom kort och utvärdera! Påminn om jag skulle glömma så ser jag till att få det gjort!

  Och sist men inte minst, TACK TACK för beröm! Har liksom blivit ett sätt för mig att få lite egentid när jag sitter med bloggen. Sen har jag så mycket kontakt med både läsare och andra bloggare att jag varken vill eller ”kan” sluta! Ha ha, men får väl se hur det blir i takt med att barnen blir äldre. Kan tänka mig att jag bloggar så länge jag är mammaledig. Fast men vet ju aldrig!

  Hoppas allt är bra med er!

  kram kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: