Midsommarnattsdrömmar…

För er som känner mig.. Ja ni vet ju att jag kommer å går, lite på många plan, även om jag på vissa plan alltid består. (exakt hur jäkla cheeesy var det?)

I alla fall, för er som undrar, hur knas det nu än kan låta, jag ligger på totalpaus gällande all form av byggande. Och varför det då? Jo, enkelt uttryckt, trots mina 33 år på nacken är jag rätt duktig på att bygga och kan seriöst inte träna lite ”lagom”. I ärlighetens namn finns det nog inget jag passioneras av som jag kan göra lagom. Och för er som undrar och saknar uppdatering kan jag bara säga att jag nog är himlans nöjd som jag är just nu. Vill snarare få ner både ben och armar för att då och då ligga på normal fettprocent utan att se ”bitig” ut. Alla har sin smak på vad de anser snyggt, personligen har jag inget emot det ena eller det andra, men trivs då jag känner mig ”smidig och smärt”! Ha ha, ha ja men ja, wtf, är inte där nu what so ever..

Dock är det så, har man en gång lärt sig vad mat, träning, socker, fett, dåligt fett, alkohol, stress och dåliga sovvanor gör med en så kan man lätt både hamna snett och rätt.

 

En flagga upp också om ngn har frågor om sköldkörteln!

 

 

….i alla fall, hoppas ni alla haft en fab midsommar. #peace

Jag har det. Familj, skog, insane god mat. Lite för mycket myggor. Men totalbetyg topp.

 

Jag kommer nu publicera en gammal dikt jag skrivit, observera gammal, alltså jag mår bra, ingen behöver bli orolig. Är inte mer självmordsbenägen än vanligt.

Men vill bara delge gamla grejer för att jag delvis är stolt och sen bara… ja, för att.

Fast man måste väl inte alltid ha en anledning?

IMG_4385

Min fina fina dotter å jag ❤  Endless love ..

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: