Det var ju det här med måndag.

Kom halvt som en käftsmäll men halvt väldigt väntat. Min mätning idag. 

Sen varför jag som alla svennar alltid måste ”börja på måndag” vet jag inte men gör mig väl inte onormal i alla fall. Nä trist nog är jag kanske lite som de allra flesta är. 

Faller för begär, sug efter det förbjudna och sen toppa kalaset med att ”unna sig det lilla extra” innan man kör igång på allvar. 

Jag var med andra ord inte en millimeter, ett gram eller procent närmare mitt (milslånga känns det som #positiv) mål. 

Meeeeen jag kände mig stark i alla fall! Orka lipa eller hur? Vore ju värre om jag visste jag gjort allt ”rätt”… He he, det har jag iiinte om jag säger så. Men choklad är ju inte äckligt precis. Inte Chardonnay heller (big time) tyvärr. 

Men men kvinnor och barn. Nu är det måndag so no more excuses. Hallelujah.

  
Så nu, efter morgonens ryggpass har jag intervallat på bandet, 34:36 min passerat och jag börjar känna mig redo för dusch. 

Sen ett slag och eloge till alla som ger varann en klapp på axeln. Just idag kom en man – nej ingen snuskis – fram och sa att han fick energi och blev motiverad av att se mig träna. Extra himla glad för den kommentaren idag. 

Nästan lite magiskt. Och för er som tyckte det var störande skrivit, skrytsamt å den biten – här har ni en klapp på axeln. 

Pang bom dusch! ❤️

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: