Deffdags…

Idag slog jag näven i bordet. Länge sedan jag mätte mig och idag var ta mig farao varenda mått sämre än på sjukt länge! Fettprocent på totalt 19% vilket jag inte legat på sedan jag vet inte när, bukfett 1,5%, ligger fasen aaaalltid på 1%. Fysisk åldern stod i och för sig stadigt på 17 vilket jag antar jag får vara nöjd med efter att ha passerat 30 och fött 2 barn… 60 kilo var jag uppe på också, var inte igår det heller.. Ha ha herre gud, ja det ska då va gött å leva 🙂 Av de 60 kilsoarna var 47 kilo mukkler. Sen är ju de där vågarna lite som de är, men ett hum om läget ger de ju faktiskt.

Så nu får jag snart kostschema exakt uträknat efter mig, som någon annan gjort. Ska bli en utmaning att inte få bestämma själv, ha ha… En månad ska jag vara insane slavisk tänkte jag. I alla fall fram till första mars. Då fyller nämligen tant år och då ska jag banne mig ha skumpa. Punkt på den.

Målet är att bara fortsätta vara stark och frisk, bli starkare och krispa till mig ordentligt. Vet inte egentligen varför jag vill det, är väl kanske snarare utmaningen än resultatet tror jag. Även om resultatet är rätt trevligt det också.

Gällande hur det går med mina chins så har jag, inte kanske lagt dem på is, men chillar lite med frekvensen på chinspass då jag inte helt otippat överansträngt armbågslederna… S T Ö R A N D E . Nä, inte träna mig in i skador, är ju ingen gladiator även om jag leker det ibland.

 

 

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: