DISNEY 4-EVER

Oh, heeey friday lovers!

Livets toppar och dalar drabbar, eller drabbar ska jag inte säga. Dalarna kanske känns som de gör det emellanåt men de är ju faktiskt lika viktiga som topparna. Kontraster kontraster. Skrev en dikt som hette det. Ska leta fram den. Hur som, upplever vi aldrig dalar kan vi aldrig njuta av toppar.

Jag må vara sjukt upp och ner, impulsiv, och allt det där. Men hur insane tungt det ibland är att vara sån så skulle jag aldrig vilja annat än att var den sökande fisk jag är.

Idag har jag dessutom haft en mycket givande dag. Tidigt och tung legday på Delta och vidare djupa samtal med min terapeut. Fixat å trixat med julklappar, myst med ungarna och badat dem. Checkat in helgen och nu blir det middag på bortaplan. Känns lite extra lyxigt just idag.

self

Haft en av mina sämre träningsveckor på länge
MEN det BÄSTA med det är att nu vet jag att en TOPPERIOD väntar!

* L O O K I N G  F O R W A R D *

PS. Mitt hemliga knep när det gäller att komma tillbaka i fas..
—> DISNEY! Musik, film, figurerna…
alltid lite sorgligt, tungt, men alltid HUMOR, GLÄDJE och framför allt…
—> HAPPY ENDINGS!!!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: