TJääänare tjänare

…a men tjääna!

Herre gud vad dagarna far!

Alltså jag vet inte riktigt hur jag lyckas boka in mig på så sjukt mycket grejer just nu. Hinner med det mesta men inte riktigt. Stör mig lite då jag vill leverera det bästa. Har börjat ställa klockan på 05 nu istället för 06 som innan men vete fasen om jag blivit mer effektiv för det..

Dagen har bestått i kunder på Delta på förmiddagen, jobb med ”mina” ungdomar på dagen och nu senare i kväll blir det egen träning ❤ Hann i ärlighetens namn med en liten kortis-PW i morse också, och några tappra försök med de där förbannade chinsen… 

  
Finns ju helt klart övningar i gymet som gör mig mer kaxig om jag säger så, ha ha, men va farao. Bäst på allt kan man ju inte vara. Är väl tur att jag – bokstavligen talat – s u g e r  när det kommer till chins…

  
Men det kära vänner ska det bli ändring på!

Peace out

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: