PREMIÄR: CROSSFIT

Crossfitdebut!

crossfit ulrica strand

Helt sjukt men jag har aldrig någonsin gått på ett helt crossfitpass. Kört en hel del crossfitövningar, mer eller mindre frivilligt. Sjukt tungt tycker jag, men sjukt bra träning! Kanske ska bli lite mer ”crossfitbrud” av mig. Och kanske blir jag det efter idag…? I samarbete med Brucepass ska jag nämligen idag till Fit4life SoFo för att kika, fota, snacka lite med en av grundarna samt, såklart, köra ett crossfit pass! T A G G A D (…och lite nervös, får alltid lite prestationsångest när jag ska testa nåt nytt, vill alltid helst vara bra från början, he he!)!

Ska dit först vid lunch, så nu först —> stadig frulle och sen hinner jag med en kund på Delta innan det är dags!

ulrica strand

Ready, steady GO!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: