kaosmåndag. igen. allt i sin ordning.

Klockan ringde 05 idag. 05:30 satt jag redo med kaffe och laptop i soffan, var tvungen hinna få iväg ett mejl innan barnen vaknade idag. Gick förstås inte, 05:45 satt jag med dotter i soffan och försökte mejal till (o)ljudet av nåt barnprogram. 

Meeeen tur man är multitasking superwoman, bara å ”stänga av”. Jag menar, hey, måndag och ny spännande vecka!

Är seriöst så mycket jag ska hinna den här veckan att mitt första mission efter morgongtränignen ska bli att göra en (för) lång lista över allt. Då kan man i alla fall successivt börja stryka saker, och den känslan är ju sjukt nice faktiskt!

Största utmaningen den här veckan kommer bli att synka allt – mitt ”vanliga jobb” med nya PT-kunder, annat sidoprojekt som kommer synas här på bloggen inom kort, dagishämtningar- och lämningar, mina gruppträningsklasser, nåt slags socialt liv, och kanske någonstans sova å äta också..

Men det brukar ordna sig på ena eller andra sättet i slutändan. Och vi siktar på att det blir på ett bra sätt! Visst va?! 😀

   
 
Nu kör vi! ❤

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s