GI hit och GI dit…

Späckat schema med möte på stan direkt efter morgonträningen! Detta innebär att det får bli en frukost ”on the go”! Och just nu kör jag enligt min coachs kostschema, och eftersom jag egentligen för första gången ”på riktigt” följer ett kostschema strikt, får det bli till att preppa och ta med.

I detta fall är det äggvitor och gröt, rätt skeptisk till hur gröten kommer smaka ljummen, i värsta fall iskall.. Men får gå. Borde inte hända så mycket med carbsen om de svalnar tänker jag, i alla fall inte eftersom det varit upphettade – blir det ngn skillnad? Är ju en viss skillnad om man äter havregrynen helt ”icke tillagade”, men sedan om det som potatis får ännu lägre GI då de först kokats och sedan svalnat vet jag ingenting om..? Nåt att ta reda på tror jag! 🙂

  
Men oki doki! Ingen tid att förlora! Såååå GOOOOOOD MOOORNIIIING!!!

  

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: