TITT UT

Det gör mig varm i lilla hjärtat att faktiskt se att några av er kikar in här fortfarande trots min långa frånvaro!

Hade inte planerat sluta blogga och vet inte om jag gjort det heller. En blogg blir liksom som en liten ”digital bebis” på nåt sätt. Man liksom bara måste in och kika hur den mår.

Men jag har ju som synes inte gjort det på ett tag. Befinner mig en ny livssituation med två barn på dagis, på heltid, och jag är på nytt jobb, på heltid. Och kan säga att mitt liv minst sagt är konstant på heltid just nu. Hinner varken med mig själv, min make, mina barn eller vänner så mycket som jag skulle önska.

Men ibland får man nog bara acceptera läget och göra det bästa av situationen. I mitt fall är det inte för evigt utan en övergående period. Jag försöker dessutom se det som någonting positivt – jag lär mig massor i jobbet, barnen går på en toppenförskola, och jag och Simon har än inte lagt in en skilsmässa! Nä, tvärt om så kan jag säga att klarar vi det här på ett bra sätt så ska vi nog klara allt!

 

20130908-122614.jpg

 

Barnen bara växer och växer och växer!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “TITT UT”

  1. Åh, vad kul att du börjat blogga igen 🙂 kollade in flera gånger i juli och väntade på bröllopsbilder men kom inga. men nu äntligen får man se dom och vilka härliga vackra bilder 🙂 i slutet på juli hade jag läst din blogg i 2 år 🙂 kram

    Gilla

Lämna en kommentar