PRIVATISERA SJUKVÅRDEN?

Idag ska jag till farbror doktorn för att ta tester för att se om jag råkar lida av reumatisk sjukdom. Verkar verkligen jättekul om jag skulle drabbats av det nu också – också syftas till att jag blivit hundallergiker och nu i helgen tvingas vi lämna bort Splif på grund av mina besvär.
Har ju i ett och ett halft år nu, lidit av torra, irriterade och mer eller mindre röda ögon, något som emellanåt tar knäcken på mig. Hoppas verkligen det blir bättre när Splif inte längre är hos oss. Men anledningen till att jag nu även ska testas för reumatisk sjukdom är för att ögonläkaren sa att just min torrhet inte berodde på min allergi utan var ett separat problem. Och det reumatiska syndromet ”Sjögrens” kan inledningsvis visa sig just som sjukt torra ögon.

Hoppas inte på positiva svar på den livslånga sjukdomen… För er som är intresserade kan ni läsa mer om sjukdomen HÄR

M e n oavsett vill jag veta vad det är.. En jädra gång för alla. Måste faktiskt säga att Sveriges sjukvård är under all kritik. Alla de ”billiga” besök jag gått på under den här tiden har fasen kostat som om jag gått till världens bästa ögonspecialist… Så kanske ska ta och privatisera den där skitsjukvården vi har här i landet lagom trots allt, kanske man åtminstone får det man betalar för.

Sådär ja, färdiggnällt! Nu tar vi frulle denna härliga fredag!

20130405-073748.jpg

20130405-073818.jpg

20130405-073854.jpg

Mammas duktiga hjälpreda!
Torka torka torka! 

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “PRIVATISERA SJUKVÅRDEN?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: