KAN SJÄLV

…och ja, nu börjar hon mer och mer kunna själv! Det som vi i dagsläget övar varje morgon – vare sig jag vill eller inte, så gäller att börja i tid! – är Alsiras påklädning. Hon tycker det är så kul och känner sig så stolt när hon ”klarat det själv”!

Jag som älskar att ”klä upp” min lilla docka har dock fått börja ge vika för hennes egna enligt mig inte helt matchande val! När Simon ibland sätter ihop de märkligaste av konstellationer byter jag oftast om på henne igen, he he, men när det gäller hennes val får det vara som hon vill. Tror det där är viktigt, att de får lära sig att de faktiskt kan välja själva!

20130313-075844.jpg

20130313-075857.jpg

PROUD N READY 4 DAGIS!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: