BÖFDAYPRESSIE

Idag har mamman sett till att ordna med en egen födelsedagspresent.
Jag fyller inte år idag, men om 2 veckor.
Dessutom fyller jag tydligen 30 år,
hur nu fasen det gick till?!

Men i alla fall, en sån här rackare är på väg till mig!

Påstår inte att jag är normal som köper mig en barnvagn men…
Ja nu är jag ju som jag är, galen i att handla prylar till mina barn!
Dock blir det inget premiäråkande förrän snön är borta,
här ska inte kladdas ner nån ny fin Bugaboo Bee+ inte!
Nähärå!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

3 reaktioner till “BÖFDAYPRESSIE”

 1. Härligt med ny vagn:-) Tycker den verkar toppen har varit sugen på en sån länge men lär inte kunna övertyga mannen om det. Iof fick jag honom med på noterna att köpa en donkey. Är du fortfarande lika nöjd med den?

  Hihi jag blev riktigt sugen på en Buffalo nu också:-)

  Hoppas ni får en fin vecka.

  Kram på er!

  Gilla

 2. Ja så underbart ska det bli med ny vagn, kommer bli toppen till våren för då vill väl ändå Alsira inte åka så mycket så då det blir ståbräda för hennes del istället!

  Jag är nöjd med Donekyn, den fyller sitt syfte – smidig vagn om man har två! Men jag gillar högt tempo, lätt och smidigt och som singelvagn med ståbräda är den varken minst eller lättast! Därav blev det nu en liten Bee också, Donkeyn kommer dock stanna kvar hos oss ett tag till!

  Det stora minuset med Donkeyn för oss är att den är så kort i ”ryggen”, Alsira som är lång är redan föör lång. Hennes huvud liksom ”tittar upp” i sufflettaket. För lång för vagnen, och hon är ju faktiskt precis bara 2 fyllda och tanken var ju att hon skulle kunna hoppa upp i vagnen ibland upp till 3 år så vet inte riktigt hur vi gör där.. Faller väl bort ngn centimeter mot vårkanten när mössor och tjocka kläder försvinner hoppas jag!

  Buffalon är ju som en Donkey utan korg, känns lite för mycket ”terrängvagn” för mig och dessutom så himla lik Donkeyn, men är garanterat bra, snygg är den med! Jag gillar de stora hjulen!

  (Jag lyckades inte övertala Simon om en Bee heller så därför köper jag den nu själv! Ha ha, han tycker jag är knäpp! Men tror aldrig papporna kommer haja det där med barnvagnar. Och knappt gör jag det själv heller! ha ha)

  Kram kram på er!

  Gilla

 3. Vi har samma problem här älsta dottern är 2,5 och tyvärr blir donkeyn kort i ryggen:-( Så trist för jag trivs med vagnen men som du säger blir det förhoppningsvis bättre då tjocka kläder och åkpåse ryker. Var inne ett tag på om man skulle sälja donkeyn och köpa en singelvagn men himla smidigt att kunna ha båda barnen i vagn om det behövs. Skulle inte heller byta mot en buffalo men tycker det är super att dom satsat på att förbättra vissa saker som tex suffletten som jag inte är så förtjust i nu tycker den är alldeles för öppen.

  Hihi ja det är nog så med papporna min man skulle helst vara utan vagn men svårt med en 10 månaders att vara utan.

  Sköt om dig och din fina familj!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: