INTRODUCTION TO CLINICAL PSYCHOLOGY – DÅ KÖR VI!

För er som undrar hur det gick på min psykologitenta för ett par veckor sedan kan avslöjas att jag inte ens skrev den. Nä fy farao vad jag inte hade lyckats plugga! Sen dessutom märkte jag typ tre-fyra dagar innan själva ”Day D” att de visst ändrat kurslitteraturen! Och även om jag läst samma ämne som nya kurslitteraturen blir det alltid mycket svårare, speciellt som i det här fallet när det till råga på allt ändrat från svensk till engelsk. Då blir det ju det där lilla extra roliga att alla begrepp, förkortningar och så vidare blir på engelska.

Inte helst solklart att bara ordagrant översätta själv om jag säger så. Men nu så, 2 veckor till nästa tillfälle sitter jag äntligen NOT! med den rätta boken framför mig! Bara cirka 490 sidor att plöja. Svajnkul. Dessutom sån där skön text som en som jag – lite halvkass på engelska – måste slå upp vartannat ord.

Well well, kan ju trösta sig med att man inte direkt hellre hade hängt på tomten i snörusket!

 

20130212-143139.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: