Ringcheckat Stockholm

Okej, hej då planer om en ring med stor färgad sten! Diamant är vad man ska ha! ”Alla andra” stenar spricker nämligen på sikt (hrm..) enligt experterna, så ska man ha en ring som ska hålla ska den vara med en diamant. Okej. Jag gillar heeeeelt klart diamanter – hey who dosen’t?! – men hade faktiskt tänkt mig en, förvisso med några småttingar, men med en större ”billigare” sten ”mitt i”.

Hur som haver så hjälpte en underbart trevlig tanta oss på NK, jag provade säkert 10 varianter, och efter det mötet och ett glas Veuve Cliquot i NK’s Champagnebar bestämde vi oss för att satsa på att hitta min ring i Bevvan i maj när vi det till staterna. Fetare ring för pengarna och större utbud. Min favvo idag kostade nämligen 89 000… Höööööppsaaaann!!!

20130202-160155.jpg

20130202-160226.jpg

20130202-160249.jpg
Nice med vinlunch på Sture Hof efter!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: