THE RING

Idag var det så vackert väder ute att jag bara var tvungen att ta en promenad till dagis. Solsken, lite lagom kallt och med tanke på de senaste dagarnas plusgrader var det bara gator. Lätt att köra barnvagn med andra ord.

Får verkligen vårkänslor så fort solen kikar fram, som jag längtar!

Nu är vi tillbaka hemma och jag har precis dunkat i lite färg i håret. Såg ut som tusan, verkligen varning alltså, men har haft så mycket den senaste tiden att jag liksom inte hunnit prioritera mig själv. Än mindre att ta mig till frisören som nu var alldeles för längesen. Lite extra fin vill jag nämligen vara imorgon, och då inte i första hand för att vi ska ha middagsgäster utan näe, för att jag och Simon ska ha en lyxig heldag på stan för att enbart gå och kika på  V I G S E L R I N G A R ! ! ! Och så har vi bokat bord för en smarrig lunch på Sture Hof. Så jääädra nice ska det bli!

Hoppas hoppas jag hittar min drömring!
De här ringarna nedan faller mig i smaken! Roséguld är ett måste i alla fall,
det är egentligen det enda krav jag har!

How beautiful?!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “THE RING”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: