PARANOID

Märks att jag är inne i min psykologi nu…

Igår när jag var på gymet så lämnade jag förlovningsringen i omklädningsrummets skåp för att den inte skulle ”slitas” mot hantlarna. Och ja det var ju smart (smartast hade kanske varit att lämna den hemma men..)

Blev dock helt paranoid, tänkte att någon typ spanat på mig, sett mig ta av ringen, lägga in den i skåpet och sedan när jag ovetandes svettades med skivstången, skulle bryta sig in i skåpet för att stjäla den! Var tvungen att avbryta, springa och hämta den och sedan förtsätta träningen med ringen på!

Men så är den himla fin också, å fy tusan vad ledsen jag blivit om jag förlorade den!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: