Skinnbrax!

Syrran och jag har gått en runda på stan här under eftermiddagen/kvällen. Ville kolla in NKs rea men den hade visst inte börjat än. Typiskt tyckte jag som ville fynda till både mig själv och barnen. Men vi gick till Åhléns och där hittade jag i alla fall två grejer, en lila träningsväska från Day och ett par skinnbyxor från Dagmar. Jag har länge velat ha skinnbyxor men inte hittat några som suttit bra. Så hoppas nu bara att dessa bara blir snyggare i takt med att de mjukas upp.

Efter shoppande körde vi en wokdinner på Wokhouse. Ginger garlic chicken, smarrans!

Nu blir det del 2 av Fjällbackamorden!

20130102-222010.jpg

Fräsig vägg bakom baren, 
balla jag & min crazy goa Ginger Garlic Chicken!

20130102-235310.jpg
 Snygga brallan!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: