JULKLAPPSDAG

För er som undrar vad jag har haft för mig hela dagen kan bara kika på översta bilden nedan så förstår ni!

Yes, handlat och slagit in massa julklappar! Så nu är jag helt färdiginslagen, åtminstone för idag. Känns skönt att äntligen kunna bocka av lite klappar. Syrran klar, pappa klar, lite kusiner klara, mamma halvklar och Simme halvklar. Ja och båda barnen är så gott som klara. Såg förvisso en supergullig sak till Alsira idag men tror det får bli till hennes födelsedag. Är ju faktiskt bara dryga månaden dit.

Nu sitter jag och rekar julhemlis på nätet medan jag väntar på att Simme och kusin ska bege sig från tv:n, jag vill kolla på Morden i Sandhamn som jag missade igår då vi var på julbord. Men nu spelar grabbarna ishockeyspel och de verkar inte supertaggade på att avsluta om jag säger så..

Jag får väl kolla på datorn i värsta fall annars.

20121218-191714.jpg

Fina klappar under vår gran som dessvärre redan börjar se lite ledsen ut…

20121218-191813.jpg

Nä men känn ingen stress för tusan!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: