NYÅRSLÖFTE?

Idag är det frukost på stan som gäller för mamman. Ska faktiskt äta på mitt gamla favvofrukostfik Kaffeverket. Åt jämt där när jag bodde i stan. Men nu när vi bor så nära bageriet här så finns det liksom ingen anledning att åka ända dit. Och sen när jag ändå är på stan ska jag ta och fixa lite julklappar. Jag har mer eller mindre inte köpt en enda.

Sen bara slog det mig igår morse när jag var på Luciafirandet, min kamera pajade nämligen på Aruba och när jag igår tog upp Simmes för att fota Luciafirandet dog den i samma sekund jag slog på den. Väldigt tråkigt Alsiras första Lucia. Speciellt för Simon som inte kunde vara med. Men för att komma till sak så var det som slog mig att jag ska bli bättre på att fota med riktiga kameran. Har en jättefin jag fått av pappas som från och med nu ska hänga med mig mer. Så nu är den fulladdad och redo för action.

Kanske var ett nyårslöfte det där.

 

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: