FAAAAAAAAAAAAAAAAN

Jahapp då var vi överkörda i budgivningen även på det här huset. Fy farao vad knäckande det här är! Vi som ledde så länge… Börjar lipa lite nu tror jag. Känns som att nu ville jag ha det här huset äännu mer än jag ville ha det förra… Så jobbigt att jag snöar in mig så stenhårt på saker och ting jämt..

Typiskt.. Fundera på om jag inte har lite prylar här hemma jag kan sälja av så vi kan höja men en sidådär 50 lax till. Men kan inte komma på vad det skulle vara. Gillar ju liksom min förlovningsring lite för mycket om jag säger så…

 

Snälla snälla tomten fundera ut hur du ska lösa det här för oss,
snäääälllaaaa, jag har varit sååå snääälll!!!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “FAAAAAAAAAAAAAAAAN”

 1. Jäklar du. En förlovningsring som är värd så mkt;)!
  Jag vet hur det är det där med snö och budgivningen. Vi letar å budar för fullt och blir överdragna totalt. Snöar in mig och flyttar in överallt där det passar mig. Suck!!

  Nu väntar vi in husen som kommer droppa in vid jul. Nu är det stiltje på marknaden här i Värmland.

  Lycka till.
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: