HEY THERE

God morgon!

Igår ringde jag till dem jag beställt grejerna till mina save-the-date kort, sykompaniet.se närmare bestämt. Börjat undra lite nu vart grejerna tagit vägen. Men de hade igår skickats i förrgår så jag var mer eller mindre säker på att jag skulle ha grejerna här nu. Men icke, kan ju vara vädret och det i kombination med alla julkort som är ute och snurrar.

Hoppas de kommer idag i alla fall så jag så smått kan börja pilla lite. Skulle helst vilja ha iväg dem senast början nästa vecka. Och dimper de bara ner nu så ska jag fota dem och lösenordsskydda för er jag tyvärr inte känner, och av den anledningen inte får några egna! 😉

Kan jag få lite feed-back också! Är ju inte direkt så att jag gjort det här förr!

 

Måste ta tag i det här med klänning också! Fick ju tyvärr ställa in bröllopseventet för ett par veckor sedan på grund av att Alsira blev sjuk och Simon var bortrest.. Fast lär nog få vänta till efter jul. Kanske har de mellandagsrea även på brudklänningar! 😉

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s