ISOLERADE

Idag är Alsira i allra högsta grad redo för dagis! Men det blir till att vara hemma ändå, ska bygga lite bacillmostståndskraft! Men å andra sidan hade vi inte kunnat ta oss till dagis ändå, för här är inte plogat, så kommer varken ut med vagn eller bil. Så blir till en hemmadag till. Frustrerande att känna sig inlåst.

Himla dumt är dessutom att Alsiras termobrallor hänger på dagis så vi kan i stort sett inte gå ut heller. Ska göra ett försök med ”lager på lager” sen men hon kommer förmodligen bli blöt rätt snabbt. Fast klart värt ett försök för jag pallar inte sitta inne en hel dag till, man blir ju tokig!

 

20121206-080435.jpg

Stora lilla killen kryper snart!

20121206-080449.jpg

Alsiras kutar runt här hemma, klappar händerna och säger ”laaloooo”!
(Det betyder ”bravo” för den som inte kan en snart 2-årings språk)

Btw. Simon stackarn kom hem runt 22-tiden igår, hans väskor hade de inte fått med på planet – de låg på det planet han egentligen skulle suttit på men det blev inställt – och bilen kunde han knappt köra in i villaområdet, så stackarn fick gå i tunn innekavaj sista vägen! Hi hi, tur de är manliga de där mannarna! 😉

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “ISOLERADE”

  1. Man kan bli lappsjuk för mindre. Ta på henne regnkläder ytterst så borde hon ju kunna vara ute en stund iaf utan att bli dyngsur.

    Noran är sjuk sen i tisdags eftermiddag och det har bara gått lite mer än ett dygn och jag känner mig alldeles rastlös… Fast jag har massa att pyssla med egentligen nyinflyttad som jag är.

    Hoppas ni kommer ut en sväng!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: