KNÄBÖJAT MED SKYFFELN

Efter en tuff dag med barnen – idag har vi inte kommit överens – ligger de nu båda sött och sussar. Själv har jag fått lite frisk luft och fysiskt arbete i form av skottning. Inte ett knäböj jag avverkade där ute i snön kan jag säga! Hujedamig vad mycket snö! Men skönt var det att ”jobba” lite och nu blir det fint till Simme när han nu lyckas ta sig hem i kväll… Fast på Kastrup sist vi hördes. Gillar inte alls att han ska ut och flyga i det här vädret, och än mindre köra bil hem från Arlanda… Men han är duktig så det ska nog gå bra.

Nu äntligen ska jag äta ett ordentligt mål mat, efter det blir det en välbehövd dusch. Och efter det, ja då blir det wedding-plans i soffan med en kopp te! Börjar nog veta hur inbjudningskort & Co. ska se ut nu! 😉

20121205-183622.jpg

20121205-183633.jpg

Här har morsan kämpat må jag säga!
Hua!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: