ALDRIG ÄR DET PAUS!

Här hemma går det undan! Första december och julmusiken dånar. Eller dånade, nu är här tyst. Silas sover, Splif, Simon och Alsira – som premiäråker sin snowracer i detta nu – är på väg till bageriet. Jag ska möta dem med bilen där, ville skotta undan all snö på trappen och inte känna mig stressad när jag sitter där sen. Är en 30 minuters promenad därifrån och hem och jag vet varken vad jag ska ha på mig på dopet idag eller på inflyttnignsfesten vi ska på ikväll. Oduschad och med ofixade naglar är jag dessutom.

Och som grädden på moset har jag inga nylonstrumpor, hann inte köpa inflyttningspresenten igår eftersom Alsira var sjuk… Så ja, frågan är om det är bästa idén att gå till bageriet över huvudtaget… Men tradition är tradition! Dessutom är morsan vrålhungrig!

Ciao!

20121201-095558.jpg

SKOTTAT & SNYGGT!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: