SUGA KARAMELL

Titta så mysigt det blivit i barnens fönster, och i Simmes och mitt. Efter en timmas sömn på soffan fick jag lite energi till pyssel. Vill helst ha allt julpysslande klart till helgen för då är schemat fullspäckat med annat. Och går denna julen lika snabbt förbi är det lika bra att vara ute i god tid, för vips är den över.

För övrigt står jag i valet och kvalet om jag ska kurerar mig en gnutta till här ikväll, hemma, eller om jag ska testa gränserna och möta upp vänner för lite middag. Ska suga på karamellen i en tjuga.

20121128-154139.jpg

Lite tjejigt i barnens rum kanske, he he, men Sillen fattar ju ändå inget! hi hi
Den rosa stjärnan ger så mysigt ljus tycker jag

Kallare blått inne hos mig och Simme, lite mer moget liksom, ha ha

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: