AJ AJ AJ LILLA HUVUD

God morgon sjuka söndag!

Jepp, här hemma är vi sjuka! Eller i alla fall jag. Simon är rätt risig han med, men idag är det nog för en gångs skull *peppar peppar* jag som är i sämst form. Huvudet började väga mer än normalt på allvar redan igår kväll, och under natten har det stundtals känts som om det ska gå i bitar. Tillslut fick jag gå och lägga mig på soffan, där jag kunde ”sittligga” så det inte blev sånt (snor)tryck i huvudet.

Detta innebär tyvärr att jag för andra helgen i rad tvingats ställa in mitt spinningpass, något jag verkligen avskyr. men vill inte tänka på hur jag skulle mått om jag tränat idag. Om jag typ ens överlevt.

Meeen men, trots det hade vi trevligt igår, en timmas lugn bowling klarade vi av och efter det en städad mysmiddag med familjen på EAT i MoodGallerian. Alsira tyckte det var jättespännande i bowlinghallen, käkade chips, dansade och försökte lyfta tunga kloten.

Det var första gången jag och Simme mötte mina föräldrar efter förlovningen så vi fick liten present, en bok där man fyller i och skriver lite om sina favoritviner. Så himla bra present till 2 vinälskare!

 

 

20121125-104019.jpg

Notera längst upp till vänster att JAG LEDER!
Sen ser ni Alsira som kikar runt, Silas som hänger hos morfar och hos mig!

20121125-104037.jpg

Mormor, d.v.s min mamma svingar proffsigt iväg klotet och kör efter det sin klassiska segerdans, 
Alsira myser med klot och sist men inte minst svingar morfar,
min far alltså, iväg sitt klot, garran en strike där!  

(ska väl vara storsint och tillägga att trots min otroligt perfekta spelande, 
vann Simon, lite sur för det men… Nåt gick snett där på slutet,
måste vara förkylningen…) 

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: