SVENNAR ÄR VI ALLIHOPA, ALLIHOPA, ALLIHOPA…

Mina föräldrar är här båda två från Göteborg, så idag blir det middag med dem och min syster med snubbe. Ska bli himla trevligt! Jag och Simme har förvisso varit mer på topp – f ö r k y l d a – men får väl ta en whisky eller nåt, eller vad det nu är för sprit som sägs vara bra mot förkylning. Fast är väl bara en skröna antar jag. Eller? Några häxor där ute som vet?

Innan middagen ska vi faktiskt roa oss med det ack så ibland roliga svennenöjet – discobowling! He he, sjukt kul, hoppas Alsira tycker det är kul också! Simme är lite nervös här hemma nu, jag klår alltid honom med hästlängder, något som tär på hans manlighet lite, he he!

 

 

STRIKE A POSE!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: