minene stroller net bag

Har fått en del frågor om varifrån jag köpt min nätväska till vagnen, och den har jag köpt HÄR

Har precis beställt en ny, lila, då min rosa gick sönder för ett tag sedan. De har varit slut typ på alla sajter men nu verkar de finnas i stock igen så för er som vill ha pass på! Jag har båda gångerna köpt mina från Amazon.com, där funkar det bra och snabb leverans trots att de kommer från utlandet. Passade även på att köpa ny krok att häng på styret, för shoppingkassar å sånt. Min förra var nämligen borta när vi fick tillbaka vagnen på Arlanda efter att ha landat från Aruba.

 

Den här blev det denna gången!

 

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: