INBJUDNINGSKORT

Idag fick jag hem exempelinbjudningskort från Calligraphen.se, och jag gillade dem i n t e . . .

Suck, vad skönt det skulle varit om jag bara tyckte att något av dem var helt perfekt.. Men det behöver inte betyda att det inte finns ett annat kort i deras sortiment som är the ”it-card”! Tycker ändå att de verkar ha ganska fina kort med utrymme för enga idéer, alternativt blir det väl så att jag får göra mina egna kort.

20121120-211550.jpg

20121120-211606.jpg

Åh, kommer aldrig hitta det perfekta kortet om jag känner mig själv rätt!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “INBJUDNINGSKORT”

  1. Känner sååå igen mig! Är en estet, perfektionist och jag hade en vision…vi gjorde egna kort som blev precis så som vi ville ha dem. Plockade lite här och där. 😉 Underbart att följa er väg till altaret. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: