ÄLSKADE UNGAR

Så himla coolt hur ens barn kan bli så olika! Silas är verkligen en kul bebis! Och så sjukt tacksam, han blir glad för allt, alla leksaker är superballa och intressanta. Att vara hemma med honom är verkligen roligt. Missförstå mig rätt nu, var ju såklart roligt och underbart att vara hemma med Alsira med, men hon var aldrig lika busig som Silas, i alla fall inte när hon var så här liten. Nu är hon däremot superbusig, jag och Simon är helt slut emellanåt, ha ha. Men då kan man ju bara ana hur Silas kommer vara när han är upp i hennes ålder. Herre gud, hänger knäveck i kristallkronan liksom…

Alsira har sen bebisstadiet varit betydligt mer svårflirtad än Silas, och det är hon är än idag. Inte direkt vem som helst som får ett leende från henne. Näe, hon är våran lilla analytiker som funderar och analyserar allt in i minsta detalj och inte låter sig luras med på något nytt i första taget.  Silas däremot, han bara kör på han, må det bära eller brista är lite hans melodi.

Så himla fantastiskt är det med dessa små härliga individer!

 

Taggade för beachen i Aruba!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s