ARBETSINTERVJU IDAG

God morgon darlings!

Torsdag och jag har varit uppe först av alla. Idag vill jag ju se lite hyfsat representativ ut eftersom jag ska iväg på arbetsintervju.  Ska bli sjukt spännande! En annan spännande sak idag är att jag ska på Alsiras så kallade ”nulägessamtal” – d.v.s ett samtal om hur det går för henne på dagis i nuläget. Himla spännande det också!

Igår hade jag som sagt lite tjejmiddag här hemma, fattar inte varför man inte är bättre på att styra upp såna oftare. Är ju så sjukt mysigt och trevligt, men ändå lyckas jag bara få till någon i halvåret, max. Snacket kretsade mycket kring mitt bröllop till min stora lycka, men också barn såklart och graviditet då det fanns gravida kring bordet!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “ARBETSINTERVJU IDAG”

  1. Spännande med arbetsintervju! Å härligt med tjejmiddag,som sagt, det är något man styr upp alldeles för sällan och något som verkligen energiboostar en. Jag längtar extra mycket, då jag själv är höggravid med bf idag(!) så jag kan lova att en kväll med tejerna och lite gott vin var länge sedan. Men det får hinnas med sen, först ska jag föda barn!;) Ha en bra dag och lycka till på intervjun!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: