TRÖTTIS

Går här hemma och skrotar lite. Alsira är på lite halvt om halvt partyhumör, halvt om halvt gnälla lite över allt och inget. Lite krångligt det där, vad ska man ignorera och inte. Vill klart inte hon ska vara ledsen men kan ju samtidigt inte hålla på och putttinutta och för minsta lilla grej. Ja, varken lätt att vara mamma eller lätt att vara liten flicka.

Om en stund kommer ett gäng bruttor hem hit för att käka lite tacos i all enkelhet. Simme är på invigning av Friends Arena så då gäller det ju att passa på! Mysigt mysigt ska det bli!

Sen får jag hoppas på en bra natts sömn, för imorgon ska jag till Överförmyndarnämnden på arbetsintervju. Lyckas jag göra bra ifrån mig ska jag börja lite vid sidan av mammaledighet, spinning och egenföretagande som God Man åt en ensamkommande flyktingflicka. Vore jättespännande och otroligt lärorikt med tanke på vår kommande verksamhet inom Flygfärdig AB! Känns såå coolt att jag är delägare i ett aktiebolag!

Nä, nu ska jag trösta tös som råkat nudda Splif, tappa nallen en centimeter ifrån sig, eller annat livsfarligt. Ja så kan det vara ibland när man är liten och söt. Och om man frågar mamman, väldans tröttis! ♥


Värsta söta nallekaninen från Paul Smith!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

3 reaktioner till “TRÖTTIS”

 1. Frågan är inte dum för så lät det nästan när jag skrev! 😀 Men nej hon är allt annat än rädd för honom, han är nog snarare rädd för henne tror jag, ha ha! Men däremot så vill hon leka med honom NÄR HON VILL, och han vill leka typ jämt med henne!

  Så när hon är på humöret ”Splif är jobbig” då skriker hon så fort han närmar sig, men det är mer för att han inte – enligt henne – ”lyder och ligger snällt nån annanstans” utan ”stör” henne genom att buffa på henne för han vill leka med bollen typ! 🙂

  Liten flicka med stor integritet, i alla fall när det passar henne! 🙂

  Gilla

 2. Haha, jaha då fattar jag! 🙂

  Vi har också hund (stackarn);), som vår son jagar allt som oftast. Herregud, är glad att han är så snäll för det är inte lätt att vara hund alla gånger med små livliga trollungar i huset! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: