GLIMMANDE MORGON

Vilken underbar morgon! Inte ett moln på himlen, strålande sol och glada barn! Verkligen slående vackert när man ser frosten glimma i solens strålar. Blev riktigt myssugen på vägen från dagis och bannade mig själv för att jag inte hade med mig plånboken så jag kunde smita förbi bageriet för en nybakad kanelis och latte.

Fast kanelbullar är väl inte optimalt för bröllopsformen så var kanske lika bra! Näpp, så istället för kanelbulle blev det till att fylla vagnen full med sten under hemvägen. Jag håller nämligen på att snatta stenar här och var (på allmänna plats självklart!) för att lägga ut runt huset. Vi har tänkt åka och köpa det i typ 50 år men det blir aldrig av, så nu har jag börjat småsamla lite under tiden. Kommit en liten bit faktiskt.

Nu ska Silas och jag ”sitträna”, den unge herrn har inte riktigt funnit balansen, men det kommer!

20121109-095139.jpg

20121109-095153.jpg

Fotosession på hemvägen från dagis!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: