FULL FRÄS & FREDAG

Full rulle full rulle! Simon kom hem tidigare än planerat och skönt skönt skönt var det! Kände verkligen att jag behövde lite man här i huset. Ett mindre kaos sedan Alsira hämtades från dagis, men nu börjar allt fall på plats!

Simme kom hem med en helt crazy självlysande firre som vi ska tugga i oss. En gång i tiden jobbade jag i charken på ICA och då minns jag att jag sålde såna dära rackare då. Men nu minns jag varken vad den heter eller bästa sättet att tillaga den på, men det blir nog prima. Simme har dunkat i lite smör, koriander, vitlök och diverse kryddor. Ser gott ut och doftar ljuvligt, själv knaprar jag parmensan och dricker ett glas rött bredvid. Tittar på med Alsira i famn. Myyyysiga fredag.

20121109-175557.jpg

20121109-175622.jpg

Erkänn ball firre?

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “FULL FRÄS & FREDAG”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: