OUT OF THE GAME

Idag har jag varit i kontakt med Blynäsgården på Vaxholm, en bygdegård vi funderat på att hyra till bröllopsfesten. Den uppmärksamma noterade förmodligen redan i föregående mening att vi funderat på den, med andra ord, inte längre, nej, Blynäsgården är ute ur leken. 9800 kronor att bara hyra (ganska mycket (?) tyckte vi), festen skulle utan några som helst omständigheter vara slut kl.01 och vi skulle sedan ha tömt stället på totto redan klockan 10 på söndagen. De var de tre prylarna som fick oss att stryka dem från listan. Så nu återstår det att se på lördan, om Cedergrenska tornet slår kungliga Rosersberg eller inte!

Ute ur leken!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “OUT OF THE GAME”

 1. Åhh – så skoj att få planera och förbereda. Önskar att jag fick göra om det – självklart med min man då! 😉
  Ett tips – som inte är helt i linje med era/dina tankar är Eriksbergs festvåning på Eriksbergsgatan mitt i stan. Vi hade vår fest där – så professionella och proffsiga med stora möjligheter att anpassa meny efter egna önskemål. 🙂 Tårta gjorde deras konditor efter våra önskemål – både gällande smak och utseende – men om vi hellre önskat hade vi fått ta med denna från annat ställe istället. 🙂
  Lokalerna är fina och uppdelade så att man kan äta i ett rum, tårta i ett annat och sedan dans i ett tredje rum.
  Så om era andra alternativ inte passar är detta ett hett tips. 🙂
  http://www.eriksbergcatering.se/festvaning.htm
  Lycka till med planeringen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: