RUMPAN BAR

Lillskrotan hämtades upp strax före klockan elva. Då satt hon och ”bakade kakor” med trolldeg. Såg nöjd och glad ut och allt hade gått bra. Hon hade varit lite ängslig ute så en fröken tillsammans med Alsira och ett gäng andra barn hade gått in efter ett tag. Väl inne hade hon varit som vanligt.

Jag hade köpt med mig några Ellas Kitchen och en ask cocktailtomater som hon kunde snaska på i vagnen hem, och till min stora glädje svalde hon en hel Ellas och åt, eller sög i alla fall ur saften, ur 7-8 tomater. Alltid nåt! Sen somnade hon och sov i över 2.5 timma.

Sen dess har hon ätit en halv korv, lite broccoli och ett å annat pommes frites, samt nu närmast – nästan en hel avocado.

Tycker dock hon har kissat lite väl lite men är väl för att hon både druckit och ätit dåligt. Ska i alla fall hålla lite koll på det där så nu tassar hon runt här med rumpen bar! Jag oroar mig kanske i onödan som vanligt men ändå..

 

20121107-154947.jpg

Körv e gött!

20121107-155138.jpg

Doppelidopp!

20121107-155152.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “RUMPAN BAR”

  1. Skönt att det gick bra!

    Jag har varit på BVC så fått en massa saker att behandla henne med sedan blir det en utredning av en hudläkare. Så det är bara att börja lära sig hudprodukter nu 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: