Dagis come back!

För en liten stund sedan lämnade jag av Alsira på dagis, första gången på två och en halv vecka! Kändes halvbra då hon var bra gnällig och åt dåligt i morse. Jag och dagisfröken kom i alla fall fram till att hon skulle köra en kortis och vara där halvdag. Hoppas de går bra och att jag slipper få ett samtal om att jag ska komma och hämta henne tidigare.

Jag sitter hur som stand-by på Gamla Enskede Bageri, en liten promenad från dagis. Hade ingen mjölk till kaffet hemma så jag intar frukost här nu.

20121107-094716.jpg

20121107-094423.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: