MORNING DARLINGS!

Alltså fy tusan vad ont jag hade i baken igår när jag satte mig på spinningcykeln! Funderade seriöst på att spontant göra om passet till en ”ståifemtiofemminutersklass”. Men då hade jag väl blivit av med jobbet så skippade det och bet ihop. Och efter ett tag var den nog så avdomnad att jag inte längre kände nåt, he he..

Men härlig start på kvällen var det och ännu härligare utvecklade kvällen sig efter. Simon och jag fick bordet vi satt vid första gången på vår lilla ”kärleksrestaurang” och maten lika god som alltid.

Strax efter kl.23 var vi hemma igen och allt hade gått bra hemma med barnen. Alsira hade inte kräkts nåt slem och rent generellt börjar hon bli frisk nu så om inte nåt oväntat händer tar jag med henne till dagis i morgon bitti. Även Silas känns lite bättre, han har sovit bättre och känns inte längre så där lite konstant småvarm.

Idag är det fortsätta leta ställe där vi ska ha bröllopet. Jag fick tipset om Säby Säteri – Tack Marlene – och bara blev helt såld, Simon med, så vi kontaktade dem för att se om de hade någon ledig lördag för oss. Men icke, nä det var fullbokat från Maj-September! Gulp kände jag och har nu börjat inse att vi kanske är ute i sista sekund för att kunna ”välja och vraka” bland ställena.

Ska ringa Cedergrenska Tornet idag, har mejlat dem men de ej svarat, så får se vad de säger. Och så blir det till att fortsätta googla runt. Vi vill gärna ha en gammaldags miljö, det vet vi i alla fall, och gärna sådär ”ursvenskt”, kossor och sånt ute på landet. Men råkar någon där ute sitta på nåt supercoolt modernt är vi/jag alltid ändå öppen för nya svängar, känns det rätt så är det rätt!

 

20121106-074344.jpg

Gårdagens middag på Den Gamle & Havet

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: