SJUKA SMÅ KNATTAR

Måndag morgon, ny vecka tar fart och inte en helt vanlig morgon. Alsira som fortfarande är sjuk – men äntligen feberfri! – är hemma från dagis, Silas är sjuk och tror han har feber idag och Simme och jag har 3-årsdag! Upp och ned, det är livet det. Extremt sakta men säkert går det framåt i friskhet i alla fall, Alsira har förvisso haft sin, numer sedvanliga, ”nattslemkräkning” men på det stora hela sovit bra. Silas har trots att jag gick in till honom 01:47, 03:15, 04:04, 05:06,05:07, Simon gick in 05:08, jag gick in 05:57 och Simon hämtade in honom till oss typ kl.06 (ja jag kollade på mobilen varje gång innan jag gick in till honom, för att kunna jämföra om det blir bättre nu natt för natt, och ja hyfsat sifferminne har jag!). Sen tillslut efter lite mjölk somnade han om.

Och nu i detta nu fick jag precis avbryta skrivandet för att springa in och hjälpa honom kräkas upp slem.. Oj oj stackar stackars små!

Önskar man bara kunde sätta på ett plåster,
och så var allt vips bra igen!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

En tanke på “SJUKA SMÅ KNATTAR”

  1. Det önskar jag med… Så segt med allt slem som ska upp… Jag har lite hudproblem jag behöver prata med dig om. Juno är super svår verkligen så skulle behöva all hjälp jag kan få:).

    Puss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: