LOCATION

Sitter och funderar på var vi ska ha vårt bröllop! Läste en checklista i min bröllopstidning igår och där stod det vad man skulle göra 12 månader innan bröllopet, 9 månader innan, 6 månader innan o.s.v., vi har än inte gjort något mer än att spånat löst lite i typ 3 dagar! Lokal föll under ”9 månader innan” i alla fall så där ligger vi hur som i fas!

Är verkligen så svårt att hitta ett ställe! Jag tror vi kommit fram till att vi ska hitta ett ställe som ”står för allt”, d.v.s. middag, vin, och det paketet. Verkar enklast, men på ett sätt tråkigast.. Allra helst vill jag sätta ihop egen meny och bestämma ingredienser i tårtan men hur gör man då? Hyr lokal och sen in servitriser, bagare och kockar?! Verkar ju svindyrt?! Buffé vill jag i alla fall inte ha, näe, folk ska inte upp och ner och ränna på mitt bröllop! Känns omysigt, och vem vill att det småsnackas vid ett buffébord samtidigt som man håller tal? Hrm, nä, ingen buffé, men det där är ju så individuellt!

Hur har ni gjort med era bröllopsfester? Någon som har tips på plats i Stockholm? Av de ställen jag har hittat hittills tycker jag Cedergrenska Tornet verkar fint och bra. Någon som känner till det?

Här är Cedergrenska Tornet, ni kan läsa om deras bröllopsupplägg här.
Man äter då i deras riddarsal, den ni ser på bilden, fula stolar men de kan man kanske drapera på nåt sätt…

20121104-111109.jpg
En hel del som ska bockas av!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

3 reaktioner till “LOCATION”

 1. Fick jag gifta mig igen skulle det bli där, det är superfint och vi kollade mkt där! Annars är mitt tips att köpa så många tjänster som möjligt från ett och samma ställe då man slipper lösa en massa småproblem sant att det blir billigare/mindre fuss i slutändan. Det gjorde inte vi 🙂

  Gilla

 2. Stallmästargården vid Hagaparken hade min kusin sin mottagning på. samt att vi funderade där ett tag när jag skulle gifta mig. 🙂 Vilken kyrka ska ni ta? Det kan vara svårt att få tag i tider så jag tycker att du måste skynda dig med att bestämma kyrka. För vi hade galet tur när vi bokade kyrka då vi bytte stad alldeles för nära in på bröllopet ;).

  Puss

  Gilla

 3. Vi hade vår mottagning på Hasselbacken, i Hazeliussalen, men de har fler beroende på hur många gäster ni har.. Vi är hur nöjda som helst med deras service. Vi ville lämna över all dekoration och andra små detaljer till experter så detta var en perfekt lösning för oss. Vi gifte oss i Seglora kyrka på Skansen så det blev inte så lång väg att ordna transport för våra gäster; vi åkte Skansentåget till mottagningen, mycket uppskattat 🙂 man kan åka häst och vagn också. Opera källaren, Grand hotell har också bra paket, men de kunde inte ta emot så många gäster som vi ville ha… Lycka till! Ska bli roligt att läsa om er planering!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: