KATEGORI: Mitt Bröllop

Alla ni som är gifta där ute, eller har koll ändå, jag vill ha tips på bra ställen för bröllopsklänningar, inbjudningskort, bröllopstårtor och allt annat viktigt man måste ordna med inför ett bröllop!

Vi planerar bröllop i sommar och då är det fasen hög tid att börja nu!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

8 reaktioner till “KATEGORI: Mitt Bröllop”

 1. Stort grattis till förlovningen! Du måste gå på moln 😉

  Jag har tips! Men vad är det för slags bröllop? Jag gifte mig kyrkligt för 1,5 år sedan och min syster gifte sig borgligt nu i oktober och då var jag tärna så de senaste två åren har handlat om bröllop! Mycket beror ju på hur mkt ni ska fixa själva iom middagen och allt runtomkring.
  Däremot så rekomenderar jag alltid Gourmandie för bröllopstårtan 🙂

  Grattis igen!

  Gilla

 2. Jag skulle rekommendera att börja med att kolla vilket ställe ni vill gifta er på och vilket datum eftersom det brukar vara det som man bokar in först av allt. Vilket typ av ställe vill ni gifta er på? Ska det vara ett ställe som fixar allt med mat, vigselarrangemang, tårta, fest och servering eller ska ni fixa något själva? När jag gifte mig så tyckte jag att det var väldigt skönt att ha ett ställe som kunde fixa allt. Men där är man ju så olika. Du får jättegärna fråga mig om det är något du undrar över. Bröllop är så kul! Något annat som kan vara värt att boka upp i tid är bröllopsfotografer. http://www.2brides.se/ är grymma!

  Gilla

 3. Vi gifte oss i New york så jag kan inte rekomendera något ställe i Sverige. Men klänningar finns det gott om på Hornsgatan – jag tror att det finns 3 butiker varav Stockholm Brud och Fest är riktigt bra – hittade allt där till min systers bröllop.

  Sedan är ju hur stort och pampigt ni vill ha det. Jag hade en enklare klänning som jag lät sy upp (då fick jag precis som jag ville ha den). Kan tipsa om en bra sömmerska om det är något du är intresserad av.

  Grattis till förlovning.

  Gilla

 4. WOW! Så mycket tips och så mycket jag måste kolla upp! Känns så kul det här! Ska tänka ut hur jag vill ha – göra inlägg om det såklart! – och nu börja reka runt lite bland era tips! TACK ❤

  Krraaaaaaammm!!!!

  Gilla

 5. Garamaj på Birgerjarlsgtan är fab tycker jag, dock måste man boka tid där. Jag köpte min klänning där men köpa eller hyra det handlar ju om tycke och smak. Jag hade en tanke om att göra en rolig fotogrej med min klänning efter det vi gift oss men det blev aldrig så :).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: